Torrac, toffe club voor lopers uit Torhout en omstreken

Deze week heb ik ontdekt dat onze loopclub Torrac weer een nieuwe site heeft.Hij staat uiteraard nog in zijn kinderschoenen, maar het is al een mooi begin.Eigenlijk is dit wel het moment om eens wat reclame te maken voor onze club.Aan alle lopers en loopsters van Torhout en omstreken die nog geen club hebben, en het alleen trainen soms wel eens beu zijn, kom gerust eens af. Op woensdagavond trainen we vanaf 19 uur onder leiding van Sissy, onze coach. Een jonge, gemotiveerde trainster, die elke week het beste van zichzelf geeft. Je herkent ons aan onze rode shirtjes. Tot de omschakeling naar het zomeruur trainen we nog op de atletiekpiste en nadien wijken we uit naar het prachtige groenhovebos. Of je nu wil wedstrijden lopen, of gewoon de conditie wat wil verbeteren, iedereen is van harte welkom bij ons.Voor meer informatie kun je me natuurlijk altijd contacteren

Advertenties

4 gedachten over “Torrac, toffe club voor lopers uit Torhout en omstreken

 1. hoi

  Ik loop idd al een tijdje alleen en het begint mijn voeten uit te hangen. Ik zoek een club om samen met anderen te lopen. Ik ben natuurlijk geen getrainde loopster, ik loop wekelijks ofwel een halfuurtje, ofwel een uurtje aan een matig tempo.
  Kan je zomaar invallen bij jullie? Trainen jullie ook in de grote vakantie? Hoe vaak trainen jullie? Wat zijn de voorwaarden, eisen? Een heleboel vragen natuurlijk, mss heb je tijd of zin om die te beantwoorden.

  Groeten

  rebecca

  Like

 2. hallo,
  Ik ben Erwin (35jaar) en ben op zoek naar een loopclub. Ik loop nu 2 X in de week 3 kwartier. Ik doe dit al m’n hele leven.Maar voor de eerste keer heb ik moeite om me op te laden, daarom dacht ik aan …. Kan ik zomaar binnenvallen bij jullie of hoe gaat dit. Hiernaast zie ik een tabelletje met ” m’n persoonlijke records ” dit is ook ongeveer mijn profiel.

  met vriendelijke groeten,
  Erwin vandecasteele

  Like

 3. Hallo, ik loop sinds een jaar of twee. Maar telkens alleen. Nu sinds enkele weken loop ik ook op de band in fitnesscentrum, gezien de toch koudere temperaturen. Ik woon in ichtegem en zou toch graag af en toe in groep of liever aangesloten zijn in een lopersclub. Naar het schijnt hebben jullie een goede club. Hebben jullie ook e-mail waar ik me eventueel kan inschrijven.
  Groetjes

  Like

Reacties zijn gesloten.