20km tijd op training: 1uur 53

Vandaag had ik zin om er nog eens een lange duurloop van te maken. Helemaal op mijn eentje heb ik vier rondjes van 5 km afgehaspeld. Zonder eten en zonder drinken. Ik kwam uit op een tijd van 1 53’23”. En, ik zat zeker niet ‘en block’.Nog maar eens een bevestiging van wat ik al lang wist. Die twee uurgrens wordt gesloopt. As soon as possible. Het weekend wordt voor één keer loopvrij, want op zaterdagavond ga ik met mijn teergeliefde schoonbroer naar ‘the night op the proms’. Tot zover de mededelingen vanop het loopfront. Aan iedereen een fijn weekend gewenst.

2 gedachten over “20km tijd op training: 1uur 53

  1. jij mag lopen !!! ik niet kom bijna zot , denk dak naar de “cercle” ga kijken ne nagel meer of minder komt erniet meer op aan !!!!!!!! zeg , wat is de volgende rit ?? ik ga naar Koen Vst K op 2Dec “U toch ook” ??

    Like

  2. Had die 1ne kilometer nu toch nog gelopen, dan was ie al binnen ! Nu ja, je weet nu zeker dat je ’t kan, en lkan nu al wat rustiger starten. Dan kan je net als ik op ’t einde “vlammen” wat een keizalig gevoel geeft, vooral omdat de anderen net dan stilvallen !

    Like

Reacties zijn gesloten.