éénjarig blogjubileum

Precies één jaar geleden begon ik opnieuw te lopen na een aanslepende blessure. Op datzelfde moment startte ik ook met mijn blog. Ik weet nog goed dat mijn eerste reactie van Julie kwam. Je zult zowel aan je blog als aan je looptraining nog veel plezier beleven, schreef ze. En, ze had gelijk. In dat jaartje is er veel gebeurd. Ik heb een tiental wedstrijden gelopen,een tweetal zelfs in het buitenland (Parijs en Eindhoven). Dit jaar heb ik zelfs voor het eerst halve marathons gelopen. Nu staat de teller al op drie, en op 11 november loop ik in Aalter. Mijn volgende poging om onder de twee uur te duiken. Wat mij het meest bijgebleven is dit jaar, zijn de lopers die ik dankzij het bloggen heb mogen leren kennen. Stuk voor stuk mensen met het hart op de juiste plaats, die naast het lopen ook niet te beroerd zijn om zich in te zetten voor een goed doel. Dat ik heb kunnen meelopen in Eindhoven, waar zo massaal veel webloglopers aanwezig waren, vind ik wel het hoogtepunt van mijn loopjaar. Die massa’s supporters die laaiend enthousiast langs de weg stonden, onvergetelijk gewoon. Na één jaar trainen heb ik voor mezelf een nieuwe uitdaging gevonden. Dankzij coach Mario en zijn schitterende schema’s ( en met hartslagmeter!!) hoop ik om volgend voorjaar te knallen als nooit voorheen. Er staan nu al verschillende wedstrijden met stip genoteerd voor volgend jaar. Tot slot wens ik alle bloggertjes uitvoerig te bedanken voor alle positieve reacties die ik dit afgelopen jaar van hen mocht ontvangen. Het doet deugd om tot die fantastische ‘blogfamilie’ te behoren!

Advertenties

8 gedachten over “éénjarig blogjubileum

 1. we zijn allen ontroerd door uw postje hier , leuk om te horen dat je het zelf leuk vind , ik heb ook enorm genoten van de sfeer in Eindhoven en het is altijd leuk als je iemand kunt helpen natuurlijk , veel succes met je trainingsschema , hopelijk brengt het je tot ongekende hoogtepunten !!!!!

  Like

 2. Ben begonnen met mijn blog op 25/11/06 en niet op 25/10/06 zoals ik eerst ten onrechte gedacht heb.
  En, neen, ik heb geen Leffe’s teveel gedronken vandaag.

  Like

 3. Ook ik ben ingeschreven voor Deinze -Bellem en ook ik ga proberen om net onder de 2 uur te lopen dus we gaan elkaar zeker tegenkomen (ik heb ongeveer dezelfde PR’s dan u )
  en misschien een domme vraag maar ik heb vandaag ook om nieuwe schoenen geweest in Brugge –> loop jij er de 1/2 marathon al mee ?

  Like

 4. Al een jaar aangenaam lees-voer voor ons. Doe er nog gerust enkele jaartjes bij! We blijven volgen. Op naar nieuwe sportieve uitdagingen!!

  Like

 5. 25 nov of okt, wat maakt het uit en goed dat je er terug met volle moed tegenaan wil gaan. Succes alvast op 11 nov en pin je niet te veel vast op die 2u.

  Like

 6. Ha Hans, gefeliciteerd met het 1jarige bestaan van je blog. Ik ben het met je eens dat het ontmoeten van en het meelopen met andere bloggers een hoogtepunt is.
  Die 2 uur op je halve marathon gaat er zeker aan. Helemaal met de schema’s van Mario. Lekker trainen en met een goed gevoel lopen, beter kan het niet, toch?

  Like

 7. proficiat met uw 11 maanden dan hé ! en op 1 jaar staat er zeker al een 1/2 m onder de 2 u te blinken ! je kan het, nu alleen nog juist doseren ! (ps ik heb miserie met uw cursor )

  Like

Reacties zijn gesloten.