De nieuwe schoenen (Brooks) zijn ingewijd!

Na een tof weekend (In uitgesteld relais werd het verjaardagsfeest van ons Ambertje gevierd) was het vandaag alweer werkertjesdag. Het uurtje extra rust had duidelijk deugd gedaan, maar toch sprong ik deze morgen niet gezwind uit het echtelijke bed; Dat opstaan vind ik altijd het lastigste moment van de dag.Eénmaal beneden, wanneer ik kan genieten van een lekker ontbijt met een dampende kop thee, en ondertussen de laatste nieuwtjes kan lezen uit de verse krant, dan is dat al weer vergeten, en ben ik klaar om er weer eens goed in te vliegen. Toen de dagtaak erop zat was de regen opgehouden, Ik begaf ik me dan ook welgezind naar het Torhoutse sportplein, dat maar een steenworp van mijn werk gelegen is. Wat stond er vandaag op het menu van de coach? Acht kilometer tegen 5,30min/km. Het was eventjes wennen, met de nieuwe schoenen, hier en daar voelde ik een steekje of een klein pijntje die ik anders niet voelde. Inbeelding misschien. Wat betreft de hartslag: Meestal liep ik rond de 145 maar op de stukken met windop ging het soms tot 151. Het volgend loopje is gepland voor woensdagavond. Nog één laatste opmerking. Prachtig weekend voor Blauwzwart, en een welbedankt aan de groenzwarte vrienden. Met wat meer geluk waren de Brusselse ‘kiekenfretters’ puntenloos teruggekeerd naar de hoofdstad.

Advertenties

3 gedachten over “De nieuwe schoenen (Brooks) zijn ingewijd!

 1. Natuurlijk gefeliciteerd met het 1 jarig bloggen en er is inderdaad veel gebeurd het afgelopen loopjaar.
  Je gaat goed en zo te lezen komt het goed met de nieuwe schoenen!.
  Groet Rinus.

  Like

 2. nu gaat het beginnen en waar gaat het eindigen ??? veel geluk met je “maatjes” jullie gaan samen veel leute( en een beetje afzien ook hé ) ps twas graag gedaan hoor van Cercle(tje) ;-))

  Like

 3. Aha, altijd leuk nieuwe schoenen, die veren dan zo nog echt he, da’s precies of je gaat hoogspringen! Eens beneiuwd welke avonturen ze allemaal gaan meemaken!

  Like

Reacties zijn gesloten.