De sportactualiteit volgens Hansy

 

 Bart%5FSimpson

Oef, ’t is gelukt, ondanks het feit dat we geen superwedstrijd hebben gespeeld, zijn we er toch in geslaagd om voor de zesde keer op rij de drie punten binnen te rijvenLachend Bij Cercle waren ze uiteraard een beetje ontgoocheld. Ze hebben zeker niet slecht gespeeld, maar een beetje pech, en toch ook wel een tekort aan echte ‘killers’ in de kleine rechthoek hebben ervoor gezorgd dat ze verweesd en puntenloos achter blijven. Ze mogen natuurlijk ook niet te goed spelen, want anders dan koopt Anderlecht op het einde van het seizoen hun drie beste spelers om ze nadien op de bank te laten wegkwijnen.Knipoog

Daarstraks nog genoten van de veldrit in Niel. Ook dat was topsport van de bovenste plank. Door de regenval van de voorbije dagen was het parcours herschapen in een modderpoel. Het was dus een parcours voor sterke kerels en goede lopers. Het is een nek aan nek duel geworden tussen Bart Wellens en Lars Boom. Na een lekke band van die laatste kon Bartje het verschil maken en de zegepalm grijpen. Sven Nijs werd in extremis nog derde voor ‘oude’ Groenendaal.

Tot zover het sportoverzicht van zetelatleet Hansy. Morgen daarentegen ga ik er zelf tegenaan in de halve marathon Deinze Aalter. Het is ook het Belgisch kampioenschap voor de NMBS, maar het is niet zeker of die ook van start gaan. Een wilde staking van de spoorbeambten behoort altijd tot de mogelijkhedenTong uitstekend Hopelijk staakt morgen ook de wind, want het laatste dat ik voorgeschoteld wil krijgen is een flink zeebriesje zoals we donderdagnacht te verwerken kregen. Morgen lees je uiteraard meer .

Advertenties

4 gedachten over “De sportactualiteit volgens Hansy

  1. Ik zit hier ook te hopen dat de wind morgen gaat liggen maar ik vrees dat het ijdele hoop zal zijn. Het wordt zaak om een goed groepje te vinden en niet teveel aan de kop te komen.

    Like

  2. voor morgen (hopelijk mag ik in uw wiel hangen)
    ik heb meer schrik van de regen dan van de wind (ik loop niet graag in de regen)
    ik zal zeker verder naar achter eindigen dan mijn startnummer (4)

    Like

Reacties zijn gesloten.