Eindelijk nog eens gelopen!

HuilenVrijdagavond had ik een afspraak in het zwembad. Neen , geen lopen deze keer.. Omdat de achillespees toch nog lichtjes opspeelde verkoos ik te zwemmen.  Er moet toch wel één keertje getraind worden voor onze zwemmarathon van woensdag. Het heeft me verbaasd hoe intensief die zwemsport toch ook is. Tijdens mijn halve marathon, zondag, zat de hartslag zo rond de 160 met pieken tot 165. Ik had de ademhaling perfect onder controle. Na enkele keren vijftig meter crawl (mijn minst goede zwemstijl) was ik al goed buiten adem, en die hartslag, ik durf er niet aan denken hoe hoog die wel was. Dat belooft dus voor woensdag. Smile Nu, we doen mee voor de fun, zeker niet voor de competitie.

Vanmorgen was ik heel blij om nog eens naar het groenhovebos te trekken. Het was al van woensdag geleden dat ik nog gelopen had, en ik kreeg al ontwenningsverschijnselen:  verwijdde pupillen, zweten, beven, de hele rimram dus. Volgens Mario zijn schema moest ik 12 km lopen aan 6 minuten de km. Ik heb me daar mooi aan gehouden.Lachend Er was ook een mountainbike tocht, en we werden steeds voorbij gevlamd door fietsers. Vorig jaar deed ik ook wel eens mee, maar sedert een val ben ik wat minder enthousiast geworden over dat moutainbiken. Mijn fiets is trouwens nog steeds niet hersteld na die val. Geef mij dan maar het veldrijden op den TV. ’t was weer topspektakel vanmiddag, met Sven Nijs als verdiende winnaar.

Helaas was het topspektakel gisteravond met de rode duivels veel minderHuilenZe hebben voor de verandering nog maar eens verloren. Ik vrees dat het lang zal duren vooraleer we nog eens op een groot tornooi zullen spelen. Er zelf eentje organiseren zal wellicht nog de enige optie zijnSmile 

 

 

 

Advertenties

4 gedachten over “Eindelijk nog eens gelopen!

  1. Ik vind da altijd ongelofelijk….iemand die zwemt voor de conditie. Veel bewondering daarvoor.
    Als ik zwem dan ben ik na 25meter al kapot. Dat gaat me helemaal nie af….
    Geef mij maar het bubbelbad 🙂

    cisse

    Like

Reacties zijn gesloten.