De zwemmarathon: het verslag

Gisteravond boden vijf enthousiaste werknemers van DGZ (Ellen, Sophie, Isabel, Philip, en uiteraard mezwemmers 2
zelf, zich rond kwart voor zeven aan in het zwembad. We hadden gedacht dat we elk een half uur zouden moeten zwemmen, maar eigenlijk was het de bedoeling dat we samen een half uur zouden zwemmenSmile Eerst zouden we rond 21 uur moeten starten.  Ai, nog zo lang wachten, dachten we.. Iets later bleek dat er minder ploegen waren dan gedacht en dus konden we al starten om 20 uur. Na een lichte opwarming (we mochten ons toch zeker niet teveel op voorhand vermoeien) klonk het startsein , en weg waren we. We mochten om beurt 50 meter zwemmen, en toen werden we afgelost door een collega.

Het zwemmen was toch intensief, en eigenlijk waren we blij, dat het eindsignaal weerklonk.  Fantastisch, we werden tweede na een nek-aan-nek-race met de eerste groep! De eerlijkheid gebied me om te vertellen dat er slechts 2 (twee) ploegen deelnamenKnipoog De eerste ploeg bestond uit een groep superatleten, zwemleraars en andere sportievelingen. Groot was onze verbazing toen bleek dat nog iemand van DGZ bij de concurentie zwom. wij maalden 1100 meter af, en onze tegenstrevers 1800 meterSmile Echt een nek-aan-nek-race, zoals ik al zei.

Uiteraard was er nadien ook nog de après-swim. We hebben er in elk geval een mooie avond van gemaakt. Uiteraard doen we volgend jaar weer mee, misschien wel met twee teams. Hopelijk zijn dan de supporters wél massaal van de partij.Knipoog

 

Advertenties

4 gedachten over “De zwemmarathon: het verslag

  1. Proficiat! Een tweede plaats is schitteren he 😉 Da’s gewoonweg zilver. En wat is nu 700 m??? geef toe… dat loop je op nog geen 4 minuten!

    Like

Reacties zijn gesloten.