verkiezing van de sportman en -vrouw in Torhout.

Gisteravond was er de verkiezing van sportman en sportvrouw van het jaar, hier in Torhout. Uiteraard mochten Brenda en ikzelf hierbij niet ontbreken. Heel wat clubgenoten waren eveneens aanwezig. Bij de vrouwen was de klus vlug geklaard; Els Verdonck was de enige genomineerde. Het doet altijd deugd als een loopster met de prijs gaat lopen.(let op de woorspeling!Knipoog Bij de mannen was er meer strijd. Er waren een vijftal genomineerden, met als twee grootste kandidaten Joerie Vansteelandt en Klaas Vantornout. Eerst was er een hommage aan Benny Vansteelandt. Aan zijn ouders werd ook een kunstwerk overhandigd. Na dit ontroerend moment was het tijd voor de winnaar. Het was spannend, maar Klaas Vantornout was een verdiende winnaar. Nadien volgde nog een receptie. Als fan van inspecteur Van Inn, dronk ik uiteraard Duvel. Het krachtige gerstenat dat gebrouwen wordt door Brouwerij ‘Moortgat’. Gelukkig was Brenda nadien een goede chauffeur.

Na het opzetten van de kerstboom ( we zijn laat dit jaar), vond ik het tijd om zelf nog eens de sportman te gaan spelen. Onlangs kreeg ik de vraag van Katrien om eens een parcours uit te stippelen in Torhout. Ze zou samen met haar vrienden van de loopclub begin volgend jaar eens afzakken naar de Sparrestede om een tour te lopen. Ik startte in het Groenhovebos ( uiteraard) en 75 minuten later kwam ik op dezelfde plaats weer aan. Het traject kan nog wat langer gemaakt worden, maar vandaag was het berekoud… Mijn wangen waren zowat vervroren. Gelukkig doet een heet bad wonderen (’t schijnt slecht te zijn voor de vruchtbaarheid, maar ik heb toch al twee schatten van dochters) Na twee hete tassen thee, kon ik er terug tegen.

Deze week is het kalm geweest op bloggebied. Niet dat ik niet heb gelopen (maandag en woensdag), maar de inspiratie was precies op ( writersblock, weet je wel) Ik dacht er zelfs over om na één jaar op te houden met de blog, maar zover komt het niet. Misschien hou ik wel een korte stop. We zien wel wat het wordt.

Tot slot wil ik nog alle clubfans een riem onder het hart steken. We zullen die paarswitte jeanetten puntenloos terug naar huis sturen (Hierbij wil ik de jeanetten zeker niet beledigen). Het is tijd om Anderlecht definitief uit te tellen voor de titel. Hopelijk is het een objectieve scheids, want er lopen er veel tussen die toch altijd wat in het voordeel van Anderlecht fluiten. Nu, we moeten gewoon volop voor de zege gaan, en dan kan het volgens mij niet mislopen.

 

Advertenties

3 gedachten over “verkiezing van de sportman en -vrouw in Torhout.

  1. Zo in de koude op parcourtocht ,dat gaat dik in orde zijn zie ik in Groenhove !! merciekes alvast maar we spreken nog af voor de detailkes, en voor morgen moet ge met NIKS inzitten hou die “…” maar opastand van “‘tCerceltje” ;-)))))))))))

    Like

Reacties zijn gesloten.