De kerstboodschap van Hansy I

LachendWaarde loopgenoten, tot u spreekt zijne majesteit Hansy I  in zijn kerstboodschap. Het is een jaar geworden waarin er heel veel gebeurd is. Ik heb halve marathons gelopen, een ten miles, 10 km wedstrijden…Ik heb  miserie gekend, afzien, blik op oneindig, in de hitte in Eindhoven, Ieper, Izegem.. Ik heb records gebroken, mooie prestaties geleverd, gelachen met de collega lopers, toffe gesprekken gehad. Kortom een jaartje met ups en downs zoals iedere loper ze wel eens kent. Ik heb mensen leren kennnen met een gouden hart, mensen met een droom, niet te beroerd om zich vol overgave in te zetten voor een goed doel. Ik ben fier, om ook een heel klein steentje te hebben bijgedragen aan Mario’s droom.

Waarde loopgenoten, een nieuw loopjaar dient zich aan. Hopelijk wordt het voor elk van u een jaartje zonder blessures. Een jaartje waarin u nieuwe uitdagingen vindt, en die ook vol enthousiasme tot een goed einde kan brengen. Voor de ene is dit een marathon uitlopen, voor minder geoefende lopers kan dit een vijf -of tienkilometerloop zijn. Wat die uitdaging ook moge zijn. Beleef plezier aan je loopsport! Geniet volop wanneer het goed gaat, want een blessure loert vlug om het hoekje.

Ten slotte hoop ik de vele webloglopers nu en dan eens tegen te komen op één van de vele loopfeesten overal te velde. (En nadien aan de bar om te genieten van een welverdiende pot bier) Ik wil iedereen bedanken voor de postieve reacties op mijn blog dit jaar.

Tot zo ver de kerstboodschap van Hansy ILachend

Advertenties

4 gedachten over “De kerstboodschap van Hansy I

  1. Leuke boodschap Hansy, kan je zo eens geen tips geven aan den Albert, dan zal er misschien meer volk kijken naar den tv als hij z’n boodschap verkondigt!

    Like

  2. sjanse dat we nog een clouwn in ons blog midden hebben 😉 waar haal je het uit !! en Justine is inderdaad een nummer 1 een knappe nr 1 dan nog wel 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.