Spaanse Champagne a volonté!

champagne
Na de feestdagen zijn we terug in de routine van elke dag beland. Voor Brenda was 2008 niet zo goed gestart. Op oudejaarsavond had zij af te rekenen met een aanval van acute diarree.  Letterlijk een spetterend eindejaar, dus. Gelukkkig zijn we op nieuwjaarsdag toch naar mijn schoonouders in Ninove kunnen vertrekken.  De tweede januari vond ik het dan hoogtijd om het eerste loopje van het jaar aan te vatten.  Vandaag ging ik naar het Groenhovebos om een intervaltraining in te lassen. Het was aangenaam loopweer. Wel ietwat drassig in het bos, maar verder ideaal.

Bij thuiskomst mocht ik eerst gaan douchen, en daarna werd ik door mijn schoonouders vergast op lekkere Spaanse champagne. ’t is te zeggen, de naam champagne mogen ze niet gebruiken, maar eigenlijk is het net zo lekker als ‘the real  stuff’ uit Frankrijk. Vanmiddag hebben we dan weer vrienden op bezoek, zodat er nog wel enkele flesjes zullen sneuvelen. Inderdaad, Hansy is 2008 al weer goed ingezet.

Morgen is er op het marktplein van Torhout een nieuwjaarsreceptie aangeboden door Stad Torhout. Uiteraard kunnen we daar niet ontbreken. Nadien mogen we konijn gaan eten bij mijn moeder. Heerlijk, ik kijk er nu al naar uit. Dat is namelijk één van mijn lievelingsrecepten. ’s middags kunnen we dan kijken hoe Sven Nijs Belgisch kampioen veldrijden zal worden.Knipoog Voor mij mag het gerust Klaas Vantornout zijn, als Sven nadien wereldkampioen wordt.

 

Advertenties

2 gedachten over “Spaanse Champagne a volonté!

  1. jaaaa in de “Cava” gezeten ??? de Spaanse marathonlopers zijn daar gek op ,of ben jij al aan het trainen voor de Marathon in Barcelona ?? ps beterschap voor Brenda hé

    Like

Reacties zijn gesloten.