ah Jaaaaaa!!!!!

Gisteren was het een speciale dag. Justine mocht op de eerste schooldag na de kerstvakantie in de klas rondgaan met de snoepmand omdat ze elf jaar geworden is. Wat gaat de tijd toch snel.  Elf jaar geleden lag daar een klein boeleke van 2 kg 430 en nu is dat al zo’n grote meid geworden.  Zelf was ik altijd de jongste van mijn klas (28 december, ah jaaaaa!) en Justine is de oudste van haar klas. Ik hoef uiteraard niet te zeggen dat ze verwend geworden is. Veel kaartjes, cadeautjes …. Maar het leukst van al vond ze de zingende Barbie.Cool Megacool!!

Iets totaal anders nu, vorige week is dokter Herman Lecompte overleden. ’t is toch spijtig, dat hij geen duizend jaar geworden is. Zijn optredens op Tv zijn legendarisch, en vooral die samen met Chris Van den Durpel zijn onvergetelijk. ah Jaaaaa!! En dan vergeten we nog zijn vrouw, de bekende kunstenares Begga d’haese en zijn zoon Adriaantje…. Ah Jaaaaa!

Gisteren had ik mijn loopkleren mee, maar toen ik de regen en de wind zag, ben ik voor één keer rechtstreeks naar huis gereden. Vandaag heb ik dan mijn schade ingehaald met een duurloopje van ongeveer één uur. En morgen, ja, dan is het terug Torrac-day.

Op ’t werk was het weer superdruk, en er waren weer de nodige problemen, maar ondanks alles toch weer heel veel werk verzet.Lachend Nu ga ik nog een lekkere Duvel drinken. Misschien niet echt verstandig na een training, maar om het met de woorden van Herman te zeggen : ‘ Je m’ en fou éperdument’.Knipoog

 

 

Advertenties

Een gedachte over “ah Jaaaaaa!!!!!

Reacties zijn gesloten.