mooie training, maar toch lichte last aan de achillespees…

Nu de feestdagen al weer een tijdje achter de rug zijn, gaat het leven weer zijn gewone gangetje. Zo was het woensdag dus weer Torrac-time! Het was een blij weerzien, en Sissi had een pittige training op het menu staan. We mochten 6x 400 meter lopen met telkens evenveel rust tussen de inspanningen. In groep ga je toch altijd dieper, dan wanneer je op je eentje intervaltraining doet.

Vandaag zaterdag, was een dag van opruimen (goede voornemens, weet je wel Knipoog) boodschappen doen, en kinderen heen en weer voeren. Ouders met kinderen herkennen dit waarschijnlijk wel. Er is altijd wel iets waar ze naar toe moeten, gaan spelen, tekenaccademie, verjaardagsfeestjes enz enz. En de papa maar rijden. Gelukkig heb ik ook nog tijd gevonden om een duurloopje te placeren… Sedert kort ga ik nu en dan lopen op de oude spoorweg Torhout-Oostende. Het begon met natte voeten, want er was een stukje overstroomd, en er waren ook al zwermen muggen, maar verder was het best te doen. Heen en terug heb ik 65 minuten gelopen. Het ging best vlot, maar mijn achillespees begint weer wat op te spelen. Het is niet op de plaats waar ik vroeger al eens last heb gehad, maar hoger, in de overgang van de achillespees naar de kuit. Het zal een kwestie worden van doseren, vrees ik . De gulden middenweg vinden tussen trainen en rusten, kwestie van het niet te laten escaleren. Misschien moet ik ook eens nadenken of het wel verstandig is, om in maart al vier wedstrijden te lopen. Nu, tijd brengt raad. We zullen dus wel zien hoe alles verder evolueert.

Tot slot nog een troostend woordje voor alle Cercle-supporters. Trek het je niet aan., misschien halen jullie wel Europees, maar dan zal het toch via de competitie moeten gebeuren. Inderdaad, vrienden, dat Club zal winnen, daar bestaat geen twijfel over, de vraag is alleen nog, met hoeveel doelpunten verschil.Cool. Je ziet het, we lopen weer over van zelfvertrouwen. Alle gekheid op een stokje. Moge de beste ploeg winnen, maandagavond. Leve Blauw zwart !!

 

Advertenties

5 gedachten over “mooie training, maar toch lichte last aan de achillespees…

  1. Als “cercle trutje” zoals jullie die noemen 😉 vind ik het lief om een troostend woordje te krijgen …MAAR HET ZAL NIET !!!! NODIG ZIJN !! WIJ ZIJN DE BESTE EN JULLIE HEBBEN ALTIJD “SJANSE” ;-))

    Like

  2. INDERDAAD maar miscchien ook langs een ander weg ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ps jammer van Froncoikes zijn oranje schoentjes das ze een beetj vuil zijn 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.