Flauw Zwart forever

Gisteravond hadden we op ’t werk onze nieuwjaarsreceptie. Na een woordje van de directeur mochten we een glas heffen op het nieuwe jaar, en nadien was er een lekkere kaastafel voorzien. Ik had mijn loopkleren bij, maar na enkele glazen ‘geestrijk vocht’, stond de goesting om nog te gaan trainen ver onder nul. Het is dan ook maar één keer per jaar nieuwjaarsreceptie,hé. Omdat ik nog met de wagen naar huis moest, ben ik toch redelijk matig geweest met het drinken van wijn en bier. Hoewel, moesten ze mij laten blazen hebben, dan had ik misschien wel prijs. Gelukkig woon ik op slechts een tweetal km van mijn werk. Ik weet het, een ongelofelijke luxe. Nooit in de file, vlug thuis, meer moet dat niet zijn.

Toen ik dus gisteravond om kwart na acht thuis kwam was ik al goed in de stemming voor een mooi matchke voetbal. Onze blauw-zwarte ‘helden’ hadden echter iets anders in gedachten. Die avond heb ik elf uitblinkers gezien op het veld. Die van Club, en ook de scheids, waren precies in een off-day. Cercle gaf echt wel voetballes gisteravond. Zelfs met negen tegen elf slaagden ze er nog in een vlijmscherpe couter te maken, die zonder de noodremfout van keeper Stijnen, een zeker doelpunt was. Shame on you, Club Brugge!!

Na de onterechte uitsluiting van Serebrenikov, wist ik dat er nadien compensaties gingen volgen. Ik kreeg gelijk want een doelpunt van Sterchele werd door de ref om onverklaarbare redenen afgekeurd. Het mag geen excuus zijn, want de kwalificatie van Cercle was oververdiend. Dat neemt niet weg dat ik gisteravond na het fluitsignaal redelijk gefrustreerd achterbleef. Ik moest me inhouden om niet te vertrekken voor een nachtelijk loopje, om wat stoom af te laten. En, Katrien, wat betreft de oranje schoentjes van Francois, wel, moest ik trainer zijn, dan zou hij de volgende match gewoon zwarte mogen dragen. De supporters willen spelers die opvallen door hun goeie prestaties, en niet door vestimentaire grapjes…

Tot slot nog dit; ik ben wat lui deze week, want ook vandaag geen training. Ik weet wel dat het redelijk stormde en regende, maar normaliter zou dat me niet tegenhouden. Nu, morgen is er weer intervaltraining met Torrac, en als ik die goed verteer, dan ga ik er weer tegenaan.

 

 

Advertenties

4 gedachten over “Flauw Zwart forever

  1. Ja je was niet de enige die zich ergerde tijdens de match, ’t zal moeten betern vanaf vrijdag of de tweede ronde wordt nog heel zwaar. Wat uw trainingen betreft, lui zijn kan ook eens deugd doen hoor 🙂

    Like

  2. Wel meiske , deze die wonnen waren spelers met “GROEN-ZWART truitjes” en allemaal knappe gastjes die nog goed voetballen ook de CERCLE !! dus als je supporter wil worden van deze gaan ze je in het vervolg “Justine de Cercle Lady” noemen groetjes en euuuh denk dat ge best papaatje een beetje troost hij heel verdrietig dat die blauwe niet wonnen:-)

    Like

Reacties zijn gesloten.