zonder klank

Teergeliefde bloggertjes, sedert vanmorgen zit ondergetekende Hansy zonder stem. Na een leuke namiddag in het zwembad, en naderhand nog een leukere afsluiter in de cafetaria was Justine haar verjaardagsfeestje voorbij. Toen al voelde ik dat het de verkeerde kant op ging met mijn keel. Tegen beter weten in heb ik gisteravond nog mijn loopkleren klaar gelegd om vanmorgen een bezoekje te brengen aan het Groenhovebos. Helaas, ik heb heel slecht geslapen, en ik voelde direct dat het niet zo verstandig zou zijn om vanmorgen te vertrekken. Mijn stem is omzeggens volledig verdwenen, en mijn keel voelt aan als schuurpapier. Dat doet me zo een beetje denken aan een liedje van de Brugse zanger Benny scott. Ik citeer: ‘ Mens wa zien kik ziek, je kunt da nie geloven, mens wa zien kik ziek, tangt al oenderste boven, men ortje loapt, me neuze druupt en mien keele is lik u luchtballon.’Lachend Ondertussen zijn de orofartabletjes en de dafalgans terug boven gehaald, want ik moet tegen vanavond toch een klein beetje beter zijn. Schrik niet beste lezertjes: Hansy gaat vanavond kijken naar Cercle Brugge. Een hele goede collega van me, en tevens een eminent Cerlce-supporter (iemand die er al bij was toen elke Cercle-supporter nog zijn eigen ingang had, in het Jan Breydelstadion) heeft nog één ticket over, en omdat ik Standard Luik nog wel eens ‘live’ wil zien verliezen, ga ik vanavond mee kijken. Mijn Blauw-zwart onderlijfje en dito slipje zal ik dus voor de gelegenheid maar thuis latenSmile. Als neutrale supporter hoop ik vooral op een mooie partij voetbal. Uiteraard houd ik Tom de Sutter extra in het oog, want uit welingelichte bron heb ik vernomen dat hij volgend jaar bij Club zal tekenen. Een logische stap, natuurlijk. Direct bij een topclub. ’t is echt waar hoor, ik heb het gedroomd.Smile

Deel 2 : ondertussen zijn de plannen wat gewijzigd. Wegens te ziek ga ik deze avond helaas niet naar Cercle kijken.Fronsen Spijtig genoeg heeft Club vandaag alweer onnodig dom puntenverlies geleden. Tegen de voorlaatste in de stand kwamen ze niet verder dan een gelijkspel. Joos Valgaeren is er alweer in geslaagd om zich een rode kaart te laten aansmeren, en dan wordt het natuurlijk moeilijk.  Voor de zoveelste keer slagen onze spitsen er niet in om te scoren.  We blijven hopen op beterschap.

Advertenties

3 gedachten over “zonder klank

  1. Tis nie mogelijk !! Hans naar de Cercle ,in het hol van de leuuw ?? wel slimme keuze ge gaat nu ten minste een keer voetbal zien die voetbal is ;-)) en die stem van jou wel leuk voor Brendaatje hi hi ;-))

    Like

Reacties zijn gesloten.