Het weekend staat weer voor de deur.

Na een loopvrije week vond ik het meer dan tijd om nog eens een loopje te wagen. Ik kon een drukke werkweek op tijd afsluiten zodat ik om half zes al in looptenue verscheen. In tegenstelling tot enkele weken geleden scheen er nu een mooi zonnetje, en de temperaturen waren aangenaam. Kortom: een ideaal loopweertje. Na 53 minuten kwam ik aan op de plaats waar ik gestart was, namelijk mijn voordeurSmile Ondertussen begon het al een beetje te schemeren. Ik was heel tevreden, want het ging relatief vlot.

Wat staat er dit weekend zo al op het programma? Zaterdagavond gaan we met gans het gezin naar het toneel kijken. Nancy en Inez van Torrac spelen bij de Kortemarkse toneelgroep ‘Claevertje viere’. Vorig jaar zijn we voor het eerst gaan kijken, en toen was het gewoonweg hilarisch. Dit jaar staat de productie ‘Alias Madame de Pompadour’ op het programma en het zal wel weer lachen geblazen zijn.

Zondagmorgen is er een namis ter nagedachtenis aan mijn overleden grootouders in Knokke Heist. Nadien is er nog een etentje en gezellig samenzijn gepland met de familie van moeders kant. Altijd heel fijn. Ik kijk er al weer naar uit.

Tussendoor hoop ik ook nog een uurtje tijd te vinden om nog eens te trainen. Dat zou dan zondagavond moeten worden, indien ik zondag na de mis niet te veel Duvels heb gedronken. We zullen wel zien, zei de blinde Cool

Tot slot nog dit. Gisteren is Benny Neyman overleden. Eigenlijk hoorde ik zijn muziek heel graag. ’t was een beetje jeugdsentiment.

Advertenties

3 gedachten over “Het weekend staat weer voor de deur.

Reacties zijn gesloten.