Eventjes reclame maken voor de st Rembert Corrida in Torhout.

Op vraag van organisator Walter wens ik nog wat reclame te maken voor de Sint-Rembercorrida  die doorgaat op 16 mei te Torhout. Ik weet dat ik er vroeg bij ben,beste bloggertjes,maar bij deze wedstrijd is vroeg inschrijven echt wel lucratief. Naast een waardebon bij maxistock Vierstraete in Ichtegem krijgen de eerste 200 ingeschreven lopers ook nog een gratis abonnement op het tijdschrift Runners World. Zelfs wanneer je door omstandigheden niet kan lopen, krijg je na de wedstrijd, bij afgifte van je nummer deze prijzen. De kaap van de 100 inschrijvingen is ondertussen overschreden, zodat je er alle belang bij hebt om deze week nog in te schrijven.

 Vanmorgen was het zonnetje al vroeg van de partij. Dat zorgcorrida 2008de ervoor dat de felle kou, na de felle vriesnacht al vlug werd verdreven. Ik heb net geen uur gelopen. Eerst begon ik aan een gezapig tempo, maar na een tijdje kwam ik een andere loper tegen. We raakten aan de praat, en automatisch werd het tempo wat opgedreven. Toch heb ik geen spijt, want met zijn tweetjes lopen is toch aangenamer.

Ik sukkel al een tweetal weken met twee wratten op de tenen van mijn rechter voet. Bij het lopen schuren die tegen elkaar, wat verre van aangenaam is. Ik vrees dat er niets anders zal opzitten dan ze te laten wegvriezen. Vorig jaar heb ik er ook eens eentje laten wegvriezen. Ik ben toen blijven lopen, maar ik heb toch enkele weken last gehad. Ik denk dat ik donderdag eens een doktersbezoekje zal brengen. (eerst nog de Torractraining van woensdag meepikken) en dan rusten tot zondag. Zoals nu kan ik toch niet verder lopen.

Tot slot nog dit: vinden jullie ook niet dat de tellers op de blogs rare kuren hebben? Die van mij is in een week tijd spectaculair de hoogte ingegaan. Niet normaal, toch?

Verder duimen we voor Club Brugge. Als ze vandaag winnen tegen Standard Luik hebben ze een mooie stap gezet richting titel.  Dan bedraagd de kloof met nr twee al zes punten. Ik zie het in elk geval zitten. Leve Club!!!

Advertenties

3 gedachten over “Eventjes reclame maken voor de st Rembert Corrida in Torhout.

 1. Hèhè, en welke prijzen heb jij gekregen om zoveel reclame te maken 😉 Grapje. Inderdaad wel een heel mooi prijzenpakket. het overwegen waard.

  Like

 2. Hans,
  bedankt voor de tip ivm de St Rembertscorrida. Ik heb me snel ingeschreven (maar was ook al van plan om effectief mee te lopen).
  Ik zie ook dat ik op 2 en 16/03 dezelfde wedstrijden loop dan jij, maar zo zullen er nog wel zijn, zeker? 🙂
  Succes in ieder geval.
  Gert

  Like

 3. Dat van Runner’s World wist ik nog niet, maar ik ben gelukkig al ingeschreven. En vorig jaar was dit voor mij het begin van een hele reeks loopprijzekes, dus misschien wint er wel een blogger een reis naar Egypte, of een fiets of.. (vele mooie prijzen met deelnamenummer). De stroperkoekjes zijn in elk geval al binnen en superlekker !

  Like

Reacties zijn gesloten.