goede zondagmorgentraining

Zondagmorgen liep de wekker af om kwart voor acht. Om negen uur is de afspraak met de Torracvrienden, maar ik ben al om halfnegen gestart, zodat ik er al vijf km op had zitten. Nadien nog twee rondjes erbij gelapt, zodat ik in anderhalf uur 15 km heb gelopen. Deze morgen in het bos stond echt wel in het teken van de ‘comeback’, en dan heb ik het niet over de vierendertigste ‘kombak’ van ‘La Esterella’ Smile, maar wel over een aantal lopers die om verschillende redenen een tijd uit circulatie geweest zijn.  Bij de start waren Johnny, Tom, en Christine weer aanwezig en op het einde van ons loopje kwam Roland zijn eerste looppasjes wagen, na een zware operatie.  Het doet altijd deugd als je ziet dat een aantal collega-lopers die uit circulatie geweest zijn, weer kunnen starten met hun geliefde hobby. Hopelijk forceren ze nu niet, en staat er hen nog een mooi loopjaar te wachten.

Met vrijdagavond erbij toen ik een tiental km heb gelopen in een klein uurtje kom ik dit weekend vlotjes aan de 25 km. Volgende week zondag volgt dan mijn eerste wedstrijd van 2008. Het is een beetje een stap in het onbekende. Een driekilometerloop is nu eenmaal geen alledaagse opdracht voor mij. Het zal er vooral op aankomen om in het begin de motor niet op te blazen. in gewone taal: niet starten gelijk ne zot, dus.Knipoog

Vanavond kan Club Brugge weer een goede zaak doen in het klassement. De concurrenten hebben punten laten liggen, zodat we weer alleen leider kunnen worden. Helaas spelen Ivan Leko en Elrio Van Heerden niet mee, zodat winnen alweer niet evident zal zijn. Hopelijk weten onze spitsen de weg naar het doel weer te vinden, want dat was de laatste tijd toch wel eens het probleem.

Advertenties

Een gedachte over “goede zondagmorgentraining

Reacties zijn gesloten.