Cercle uit de beker geknikkerd, spijtig..

Vorige week heb ik na rijp beraad een garmin gekocht. Omdat een forerunner 304 wat te hoog gegrepen was voor mijn beurs, en omdat er bij de forerunner 204 geen hartslagmeter zit, heb ik gekozen voor een forerunner 50.  Ik ben via internet op zoek gegaan naar de voordeligste koop, en ik ben uitgekomen op futurumshop.com. Betellen, overschrijven, en enkele dagen later was ik de trotse bezitter van een Garmin. Gratis geleverd. Nu nog eens de gebruiksaanwijzing bekijken, en morgen kan ik hem al eens gebruiken om te gaan lopen. Naast een horloge is er de borstband, een footpod en een USB-stick om de gegevens op te slaan in je computer.

Gisteravond vond ik het tijd om er nog eens stevig in te vliegen tijdens de Torrac-training. Met het oog op de wedstrijden die volgen, wilde ik nog eens flink doortrainen. Na de nodige opwarming (altijd heel belangrijk, naar blessurepreventie toe). Als voorgerecht mochten we twee keer 1000 meter lopen aan bijna maximum snelheid met daartussen 500 meter recuperatie. De eerste duizend werd afgewerkt in 4 minuten, de tweede in 4′ 15”. Nadien kwam het vervolg van het menu Smile, met 100 meter spurt (recup 300 meter), 200 meter spurt (recup 200 meter), 300 meter spurt (recup 100 meter) en als toetje nog een laatste 400 meter (recup de rest van de avond Smile Bij aankomst voelde ik me precies Tong uitstekend een beetje versleten. Ik was echt wel diep gegaan. Toch wel goed gerecupereerd van de inspanningen. Alleen had ik vanmorgen wat last aan mijn rechter heup, maar van dit euvel heb ik al meer dan een jaar af en toe last. Gelukkig is het altijd vlug over.

Nadien konden we kijken naar een goede pot voetbal. Cercle Brugge moest naar Sclessin voor de terugwedstrijden van de Beker van België. De eerste wedstrijd hadden ze gewonnen met 4-1 zodat de wedstrijd van gisteravond een formaliteit leek.  Helaas voor Cercle leken die van Luik wel met 14 man op het plein te staan. De groenzwarten werden vooral in de tweede helft van het kastje naar de muur gespeeld. Het leek wel alsof die van Standard serieus aan de dope hadden gezeten. Trainer de Boeck stond ernaar te kijken, maar er was niets aan te doen. Hopelijk vinden ze dit weekend tegen GBA hun tweede adem terug, en knopen ze nog eens aan met de overwinning. Ik vrees dat er tegen dit Standard weinig kruit gewassen is. Dit was toch wel het beste voetbal dat ik dit jaar al gezien heb van een Belgische ploeg.

Advertenties

5 gedachten over “Cercle uit de beker geknikkerd, spijtig..

  1. inderdaad, mijn anderlecht-hart ziet dan liever standard dan brugge kampioen spelen, tenzij het cercle brugge zou zijn, maar nooit club !

    Like

  2. Proficiat met de aankoop van je Garmin, zal je geen spijt van hebben. En geen wonder dat je moe was na die training, ik word al moe van het gewoon te lezen!

    Like

  3. ‘k vond het ook jammer voor Cercle, maar ja, laat dan maar liever Standard de beker winnen … en wij kampioen spelen!!! Trouwens .. proficiat met je aankoop!

    Like

Reacties zijn gesloten.