voorbereiding op eerste wedstrijd van het seizoen

Gisteravond was het weer niet zo best: winderig, regen en koud. Aangezien lopen geen sport is voor mietjes, liet ik me hierdoor niet afschrikken. Ik besloot mijn Garmin eens uit te proberen en ging op stap voor mijn vaste ronde op vrijdagavond. Omdat het woensdag al een ferme training was, en er zondag een wedstrijd op het menu staat, besloot ik om er een rustige training van te maken.  De eerste kilometers liep het heel stroef, maar gelukkig kwam er na een tijdje beterschap. Toch was het niet echt een pleziertochtje gisteren. Ik had verkleumde handen toen ik terug thuis aankwam. Wat betreft de Garmin, ik zal toch nog wat beter de gebruiksaanwijzingen moeten lezen.Smile Later op de avond speelde Club, en het was ook weer een match om zo snel mogelijk te vergeten. nul kansen voor Club en als logisch gevolg dus ook nul punten. Er is nog niets verloren voor de titel, maar ik heb er toch geen goed gevoel over. Ze zullen dringend uit een ander vaatje moeten tappen. Net als Katrien zal ik morgenochtend dus een deel frustratie van me moeten aflopen. Hopelijk speelt de wind ons niet teveel parten, want vannacht en vanmorgen was het toch een storm om u tegen te zeggen.

Advertenties

4 gedachten over “voorbereiding op eerste wedstrijd van het seizoen

  1. Voor mijn part, liever Standaard kampioen, en jij mag in dat geval Brugge-Oostende winnen bij de … veteranen ! Doe jullie best morgen !!

    Like

  2. Veel succes morgen en bravo dat je die wind hebt getrotseerd,niet gemakkelijk! En de Garmin is super eens je hem door hebt, maar dat kan een tijdje duren 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.