Ten Miles Oostende Brugge.

SmileVandaag was het dan zover: mijn eerste wedstrijd in 2008. Ik geef toe dat ik heel die sfeer errond wel een beetje gemist heb. Bij aankomst kwam ik al onmiddellijk Katrien en Tinneke tegen, en nadien zag ik ook nog Francis en Sjalot, Philip en Anneke, Harmsy, Roadrunnerke,Yves, Clint en Wim van den olifant en misschien ben ik nog wel iemand vergeten… Van Torrac kwam ik Nancy en Chris tegen.

En dan de wedstrijd zelf: Eigenlijk mogen we een dikke kaars branden dat de stevige bries mooi in het voordeel blies. Het was bijna heel de tijd ‘wind in ’t gat, zoals ze in West-Vlaanderen zeggen. Dat nodigde uit om er stevig tegenaan te gaan.  Tinne was er van bij de start als een pijl uit een boog vandoor gegaan.Smile. Ik probeerde Katrien te volgen maar na een tijdje ging ze er als een dartel veulen vandoor.Smile Toen liep ik een hele tijd naast Sjalot. Na acht km kreeg ze het moeilijk, maar ze had goed gedoseerd, want de laatste 4 km had ik het echt lastig en Sjalot liep me vrolijk voorbij. Op het einde had ik nog wat ‘jus ‘ in de benen (de intervals van bij Torrac, weet je wel) en net voor de streep haalde ik haar terug in.  Ik had gehoopt om mijn tijd van 2 jaar geleden te verbeteren, maar op het eerste zicht heb ik ongeveer even vlug (of traag, ’t is natuurlijk hoe je het bekijkt Smile)gelopen: 1 uur 27 minuten en een handvol seconden denk ik.

Nu, het seizoen is nog pril, en mijn prestaties moeten zeker nog de hoogte in, maar al bij al ben ik toch tevreden met deze wedstrijd. Wat hebben we vandaag geleerd?  Ten eerste, volgende week niet te zot doen, ten tweede, blijven trainen, en ten derde: de Leffe smaakt nog altijd even goed na een wedstrijd.Smile

Ik heb vandaag voor de eerste keer de Garmin forerunner 50 geprobeerd, maar ik moet nog veel leren en lezen…. Ik ben ook zo technisch aangelegd,hé….

Juiste tijd: 1u 27 35. Grr, net geen PR.

Advertenties

9 gedachten over “Ten Miles Oostende Brugge.

 1. proficiat met uw mooie tijd en volgende week zal het wel een nieuw pr zijn (op de 3 km)
  jammergenoeg ben ik u niet tegengekomen

  Like

 2. Misschien moeten we eens afspreken in Groenhove bos ! Goed gelopen voor je eerste in 2008 en dan direkt 16 km ! Aangenaam om je eens persoonlijk ontmoet te hebben !

  Like

 3. ik dacht echt dat jij weg was samen met Yves , nu jij heb t toch een goeie tijd neergezet , twas leuk eens weer samen met de bloggers te lopen hé , op naar de volgende ;-)en nogmaals proficiat hé

  Like

Reacties zijn gesloten.