hele mooie woensdagavondtraining

Eindelijk nog eens tijd gevonden om een berichtje te posten. Maandagavond was er eerst een bezoekje aan de diëtiste. Er was alweer goed nieuws. Na weging bleek Amber 400 gram minder te wegen dan de vorige keer! Het doet toch wel plezier als je ziet dat de inspanningen beloond worden.

Op dinsdagavond kon ik niet weerstaan aan de drang om nog eens een toertje te lopen. Het was ondertussen al van zaterdag geleden. Onder nogal stormachtige omstandigheden heb ik mijn parcours van ongeveer 9 km afgewerkt. Windaf was het precies alsof ik vooruitgeblazen werd, maar o wee in de stukken tegenwind.

Eén dagje later was het alweer van dat. Torrac-training deze keer. En ik had er echt een heel goed gevoel over. Echt een prachtige training. We mochten 400m-800m-400m-800m en 400m lopen met telkens een 400 meter recuperatie ertussen. De vijf lopers uit ons groepje liepen dit telkens aan gemiddeld 15 km per uur.

Vanmorgen goed gerecupereerd na twee trainingen in evenveel dagen. Omzeggens geen last van de heup. Justine is niet naar school vertrokken. Ze was ziek. Na een bezoekje van de dokter blijkt dat ze klierkoorts heeft. Dat betekent een hele week ziekteverlof. Nadien volgen dan twee weken paasvakantie.

Tot slot nog een woordje over het Mirakel van Bayern, en dan heb ik het voor één keer niet over Jean Marie Pfaff. Anderlecht is erin geslaagd om nog eens een zege te boeken tegen een Europese topper. Net toen ik naar de wedstrijd zapte scoorden ze hun tweede goal. Ik heb dan maar onmiddellijk weer weggezaptSmile

Oh, ja, vanavond nog net op de valreep ingeschreven aan voorinschrijfprijs voor de Bruggenloop in Wijnendale. De wedstrijd gaat door op paaszaterdag en is voor de mannen 12, 5 km lang. Ik hoop deze keer onder het uur te finishen, maar veel zal afhangen van de weersomstandigheden. Meestal staat er veel wind.

Advertenties

4 gedachten over “hele mooie woensdagavondtraining

 1. ik had zelfs niet gekeken, kun je dat geloven !
  kwestie van tijd efficiënt te gebruiken, ook vrije tijd dus.

  Like

 2. Mooie training en dat de dochter maar vlug beter wordt, heb vroeger ook eens klierkoorts gehad, vermoeidheid allom, alles is je te veel, ‘k was al moe als ik even uit de zetel moest komen :-). Goe weekend !

  Like

 3. Niet van Anderlecht ,maar van Ambertje natuurlijk , ze houd goed vol ,een doorzetterke !! proficiat Amber ,je bent om trots op te zijn 🙂 En papa op jou ook zenne mooie intervallekes = AFZIEN ;-)ps succes met de Club vanavond hopelijk moet ik Koen morgen niet troosten

  Like

Reacties zijn gesloten.