veranderingen op het werk

Toen ik vanavond het weekend inzette was het  mijn bedoeling om te starten met een lange duurloop. Toen ik echter op de parking van mijn werk kwam, voelde ik de regen en de wind, en ik moet eerlijk bekennen dat ik geen zin had om in die omstandigheden een kleine twee uur te sporten. Aangezien er morgenvroeg droog weer voorspeld wordt wordt de training gewoon opgeschoven.  Woensdagavond hebben we weer een mooie training gekregen van Sissi. Het waren korte intervals, met weinig rustpauze tussen de inspanningen. Eerst ging het niet zo vlot. Ik voelde mijn kuit weer wat stram worden. (Dinsdagmorgen tijdens een rustige duurloop nochtans geen spatje last van gehad) Na een tijd begon het te beteren, en op het einde had ik echt weer een goed gevoel na de training. Dan weet je gewoon dat je goed hebt getraind. Ik kijk nu wel al uit naar het loopje van morgen.

Op het werk gaat er weer van alles veranderen. De laatste tijd is het niet meer anders. Nu krijgen we er weer wat extra werk, en wat extra personeelsleden bij. Om alles goed georganiseerd te krijgen is het niet simpel. Vooral omdat we nog niet goed weten hoeveel werk er nu precies zal bijkomen. Nu komt daar nog bij dat we sedert deze maand geen overuren meer mogen maken. Allez, ’t is te zeggen, we mogen ze nog wel maken, maar we krijgen ze niet terug, Smile Dus, automatisch heeft dat tot gevolg dat iedereen wel eens wat later begint en/of wat vroeger stopt, maar uiteraard blijft er dan meer werk liggen tot de volgende dag, terwijl er sowieso een nieuwe lading bijkomt. tja, we zien wel hoe het afloopt.

 

Advertenties

3 gedachten over “veranderingen op het werk

  1. bij ons is het de regel dat je overwerkt, zonder recup, maar we zijn blij dat we mogen werken, hé.
    wat gaat club doen dit weekend ? vorige weel verklaarde geeraerts in de krant “we kijken niet naar onder, we kijken naar boven”, hij bedoelde zeker dat hij niet in de paashaas, maar veeleer in de paasklokken geloofde. als ze er maar geen stijve nek aan overhouden … en wat dat werken betreft ; “it’s a job, ONLY A JOB”

    Like

Reacties zijn gesloten.