Helaas, de titel mogen we nu wel definitief vergeten…

Op zaterdagochtend was het inderdaad droog, en dus ging ik onverschrokken op pad voor een lange duurloop. Dat wil zeggen: twee rondjes van 8,5 km. De eerste ronde kwam ik door in net geen 52 minuten. Onderweg zaten er stukken bij waar de felle wind pal op kop stond. De laatste km’s van ronde 2 kreeg ik het wel iets moeilijker, maar ik kon mooi mijn zelfde tempo blijven aanhouden om te eindigen in 1 uur 42 minuten. Een stevig training, maar ik ben de goeie raad van Sissi indachtig; Voortaan zal ik elke week proberen van toch minstens één keer een echt lange duurloop te doen.

’s Namiddags was het voor het eerst in meer dan een week redelijk weer, dus kon ik nog eens in de tuin werken. Altijd leuk, in het begin van de lente, maar enkele maanden later is van het oorspronkelijk enthousiasme van in het voorjaar nog weinig te merken. Dan is tuinieren echt een karwei geworden. Nu viind ik het ontwaken van de tuin na een lange winter heel mooi om zien. Helaas steekt ook het onkruid alweer de kop op.  Om dat te vermijden gooi ik wat boomschors in de borders. Die kun je gratis halen in het containerpark. Als je geluk hebt vind je er af en toe goede schors, zonder sparren ertussen, want dat is niet zo goed .

Vanavond speelt Club een hele belangrijke match. Na zuinige winst gisteravond van Standard lijkt de titel nu wel verloren, maar we zullen er allles aan moeten doen om de tweede plek veilig te stellen. Hopelijk vinden de clubspitsen eindelijk nog eens de weg naar het doel, want het enige probleem van Club is momenteel toch wel het scorend vermogen. Ik twijfel er  echter niet aan dat we nog eens uitpakken tegen Genk. En Cercle zal ook wel zijn beste beentje voorzetten tegen Anderlecht zodat we vanavond opnieuw vier punten zullen voorstaan op de paarswitten.  Tot zover deze gedurfde pronostiek van Hansy.

Advertenties

2 gedachten over “Helaas, de titel mogen we nu wel definitief vergeten…

  1. Ben blij dat ge het ook hebt ingezien dat ge de titel moogt vergeten, voor sommigen was dat 4 weken geleden al duidelijk 😉 en ja, droom nog maar een beetje van die tweede plaats … Goed getraind, gij zelf dann bedoel ik !

    Like

Reacties zijn gesloten.