Mosterdkaarting was suc6

Gisteren een dagje eerder het weekend ingezet.Smile ’s Namiddags was het mooi weer. Ik vertrok in T-shirt voor een lange duurloop. Het plan was twee uur lopen. Als traject koos ik de oude spoorwegroute Torhout-Oostende. Na exact één uur lopen kwam ik aan de statieput in Eernegem. In tegenstelling tot wat ik had gedacht, ging het in deel twee van de tocht ook erg vlot. Ik zou liegen moest ik zeggen dat ik niet blij was toen ik terug bij de auto was, maar ik had zonder problemen nog wat verder kunnen lopen. De laatste km’s was de hartslag tussen 140 en 145. Nadien terug op krachten gekomen met pannenkoeken en cola.Smile, ’s Avonds was er een mosterdkaarting waar ik samen met mijn zus en haar virend naar toe ging (Brenda is geen kaarter en bleef thuis) Daar ben ik nog meer op krachten gekomen met WitbierSmile Ze hadden geen Duvel, geen Leffe en geen Hoegaarden. Man man Man… Voor de niet-Torhoutenaars, de mosterd die we wonnen tijdens de kaarting is een echt Torhouts streekprodukt, nl Mosterd Wostyn. De toch wel pikante mosterd wordt al meer dan 100 jaar in Torhout gefabriceerd door dezelfde familie. Eén soeplepel , en je breekt het record 100 meter sprint, op weg naar een glas bluswater.Smile

Morgen staat er nog een loopje op het menu, en nadien zal ik aan de buis gekluisterd hangen voor Vlaanderens mooiste, de wielerklassieker ‘De Ronde van Vlaanderen’. Topspectakel van de bovenste plank.

Advertenties

3 gedachten over “Mosterdkaarting was suc6

  1. ik zal ook voor mijn tv’ke plakken vanaf 12u30,
    een hoogdag voor de vlaamse sportliefhebber, en toch is mijn favoriet die waal, fijne kerel en altijd moeite doen om vlaams te spreken, allez, Gilbert !

    Like

Reacties zijn gesloten.