de morgenstond heeft goud in de mond.

Vanmorgen had het flink gevroren; De auto was wit aangeladen, en de aronskelk die ik vorige week gekocht had liet zijn oren hangen. (gelukkig staat hij nu weer mooi recht, vanavond niet vergeten binnen te pakken ) Het zonnetje scheen al toen ik om kwart voor acht vertrok voor een loopje. Het plan was om rond negen uur terug thuis te komen, een badje te nemen, nog vlug een hapje eten, en dan tegen half tien fris en monter op het werk verschijnen. En dat is wonderwel gelukt. Behalve wat pijn aan mijn voetzool (precies alsof er iets scherps door de zool stak, maar na grondig onderzoek niets gevonden-raar..) ging het perfect. Enkele dagen eerder, op zondag morgen ook nog 10 km gelopen, en ook dan mooi in het zonnetje. Pas een uurtje later begon het hier hevig te sneeuwen.

Hebben we met z"n allen genoten van de Ronde van Vlaanderen? Gewoon topspectakel en een oververdiende winnaar: Stijn Devolder.

Advertenties

3 gedachten over “de morgenstond heeft goud in de mond.

  1. staat hier in foto op onze kast. Zijn ma werkt bij ons op de maternitiet (ze zat wel tot vorige week in ’t gips) en ze heeft voor mij eens een gesigneerde foto van na het BK meegebracht.

    Like

  2. vroeg in de morgen …denk dat jij lente kriebels krijgt 🙂 ps denk dat wij zaterdag om 15u in dezelfde kerk gaan zitten of heb ik het mis ?

    Like

Reacties zijn gesloten.