Succes voor iedereen die zich dit weekend aan de maraton waagt.


oef, eindelijk nog eens tijd gevonden om een berichtje te plaatsen. De laatste dagen waren heel erg druk. Toch nog tijd gevonden om een paar trainingen af te werken. Dinsdagmorgen op mijn eenje, woensdagavond in Groenhovebos met de Torrac-vrienden, en vanavond nog een uurtje op de piste. Vanavond ging niet echt vlot, last van blaren… Nochtans loop ik al twee trainingen opnieuw met mijn oude schoenen.

Gisteren nog een halve dag verlof genomen om mijn gazon te verticuteren. Man, man, man, ’t was meer mos dan gras. Drie keer naar ’t containerpark om alles weg te krijgen. En, heel erg vervelend, er was veel wind, en ’t is nogal een trekgat opzij van ons huis. Ik was echt moe ’s avonds. Lang in de wind werken is niets voor mij. Gisteren en vandaag voor de eerste keer dit jaar wat last van hooikoorts gehad. Wat jeuk aan de ogen en af en toe een niesbui.  Ik heb eens een lijstje gemaakt van alle karweitjes die ik in de komende maand nog wil gedaan krijgen. Vijfentwintig (25)Smile heb ik er gevonden. Amai, ‘k zal niet veel moeten stilzitten. Zeker niet als je dat dan nog wil combineren met 4 trainingen per week. ’t is niet moeilijk dat het af en toe wat langer duurt vooraleer er een nieuw berichtje op deze blog verschijnt.

Tot slot wil ik iedereen die zondag meeloopt aan de marathon in Antwerpen, of een andere wedstrijd betwist, het allerbeste toewensen. Laat het een mooie bekroning worden van vele lange trainingen die jullie ongetwijfeld hebben afgewerkt. En, sta niet stil bij een of andere tijd. Genieten met volle teugen, uitlopen is al een superprestatie! Iedereen die er niet bij kan zijn wegens blessure of andere redenen, wens ik in de toekomst nog heel veel mooie wedstrijden toe.

 

 

 

 

Advertenties

2 gedachten over “Succes voor iedereen die zich dit weekend aan de maraton waagt.

  1. éen goede raad: herbekijk je lijstje en schrap de dingen die niet echt deze maand moeten gebeuren (trouwens, wat zou het gevolg zijn ? ontslag, echtscheiding, branden -in-de-hel ? neen, toch !) en je komt van 25 misschien aan 12, en dat is een veel leuker vooruitzicht !! Dag Hansy! Proficiat met Cercle, ze doen nog een klein beetje mee 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.