de blogstilte doorbroken

SmileSmileEindelijk!! Na een weekje stilte eindelijk tijd gevonden voor een berichtje. Na een hektische week (tuinkarweitjes en trainingen) was het weekend als het ware nog drukker. Zaterdag werden we eerst uitgenodigd bij onze lieve buren om een glaasje champagne te drinken ter gelegenheid van hun wettelijk huwelijk, de avond ervoor. Nadien togen we richting schoonouders in Ninove. Van daaruit ging het dan richting Antwerpen voor het optreden van Ozark Henry. Het was echt terrasjesweer. We zochten dus een mooi plaatsje in de schaduw van de Onzelievevrouwetoren (die van ‘La Esterella Smile) waar we een heerlijke spaghetti della chef nuttigden, uiteraard in combinatie met de plaatselijke specialiteit, een bolleke ‘Flor’  Smile Ceuninck. Nadien nog wat flaneren langs de Antwerpse leien (Lei Clijsters echter niet tegengekomen) Uiteraard moesten we eens binnen in de lobby van het Hilton hotel. Een souveniertje (Rolex-horloge) of een presentje voor het vrouwtje (prachtige colliers) waren net iets te duurSmile voor de arme werkende mens. Door al die glitter en glamour waren we verdorie de tijd uit het oog verloren zodat we bijna een half uur te laat in de lotto-arena aankwamen. Gelukkig was Piet zo vriendelijk om een kwartiertje later dan gepland van start te gaan, zodat we maar een tweetal liedjes gemist hebben. Net naast de lotto-arena heb je het sportpaleis en daar was ook een feestje aan de gang. ‘White sensation’. Ik had er nog nooit van gehoord ( 40+, weet je wel), maar het was werkelijk een overrompeling van jonge mensen in witte kledij. Eerst dacht ik dat de ‘witte woede’ weer uitgebroken was, en dat het verplegend personeel weer actie ging voeren. Mijn tweede gedacht was een congres van stukadoors, maar het bleek te gaan om een mega-fuif; Smile Ozark Henry was schitterend. Het publiek was laaiend enthousiast en de meester keerde tot twee keer terug voor bisnummers.

Nadien trokken we nog de bruisende stad in . We genoten ondermeer van het prachtige uitzicht op de trappen van het operagebouw. Toen volgde een rondje BV-spotting. We zagen  Evy Hanssen uit 71° noord en Frank Raes uit ‘Sportweekend’.Smile Enige Duvels later kwamen we moe en tevreden weer aan in Nivove. Na een korte nachtrust werden we tegen ’s middags al weer in Torhout verwacht, maar dat is een ander verhaal.

Ik was heel erg benieuwd, hoe alle bloggersvrienden het hadden gesteld in ‘Saint-Sauveur’.  Aan de verslagjes te lezen moet het een hele gezellige boel geweest zijn, maar daar heb ik dan ook geen seconde aan getwijfeld. Erg jammer dat wij er niet bij konden zijn. Verder ook heel veel plezier beleefd aan de verslagjes van blogger Marc. Smile Ik ben er van overtuigd, indien er een cursus ‘levensgenieten zou bestaan, dat hij dan zeker een trippel A zou behalen.

 

Advertenties

Een gedachte over “de blogstilte doorbroken

  1. ikzelf was die avond ook in de Lotto Arena voor Ozark, de muziek stak wel wat uit boven zijn zang vond ik, in de Elisabethzaal vorig jaar was dit iets beter maar al bij al prachtig optreden en ja die witte mannekes daar buiten zorgde voor een drukte op de trams…ook wij hebben eerst wat gegeten aan de kaaien aan die grote toren, lekker gegeten met aan de rechterzijde de Schelde, lang het parcour waar we een 6 dagen eerder voorbijgelopen waren…

    Like

Reacties zijn gesloten.