you’ll never walk alone.

‘ Francois Sterchele overlijdt na crash tegen boom.’ Toen ik gisteren omstreeks de middag het bericht van zijn overlijden las, kon ik het bijna niet geloven. Eigenlijk gebeurt het dagelijks, jonge mensen die veel te vroeg uit het leven moeten verdwijnen. Meestal beperkt het nieuws zich tot een klein artikeltje ergens in het midden van de krant. Nu gaat het om een topvoetballer en het is het nieuws van de dag.

Als Club-supporter en voetballiefhebber  tout-court, kan je niet anders dan verdrietig zijn om dit grote verlies. In het eerste seizoen voor Club speelde hij niet altijd super, maar toch maakte hij heel belangrijke doelpunten. Iedereen zal zich de mooie manier herinneren waarop hij die goals kon vieren…Laten we Francois Sterchele herinneren als een grote voetballer, en een levensgenieter. Hij zal voor altijd in de harten blijven van de Clubsupporters.francois

Advertenties

Een gedachte over “you’ll never walk alone.

  1. Wij moesten vandaag in Brugge zijn en we zijn naar het stadium geweest naar de rouwkappel ,KIPPEVEL krijg er van ,echt niet te doen al die supporters uit alle hoeken en clubs !!

    Like

Reacties zijn gesloten.