Back in town!!

Eindelijk!! Na een rustpauze op bloggebied denk ik opnieuw de goesting en de inspiratie te hebben gevonden om regelmatig(er) een berichtje te plaatsen. Na een vakantie van vijf dagen is het morgen weer werkdag. Niet dat dit vooruitzicht me direct de koude rillingen doet krijgen Smile, maar je went toch zo vlug aan het zalige vakantieleven. Dolce far niente oftewel ‘zalig nietsdoen’, zo kun je mijn vakantiedagen echter niet beschrijven. De eerste twee dagen bestonden hoofdzakelijk uit tuinieren . Nadien volgden wat meer ontspannen dagen met  een communiefeestje, af en toe eens bezoek ontvangen (en wat glaasjes nuttigenKnipoog) en uiteraard mocht een looptrainingske nu en dan ook niet ontbreken.

Deze week uiteraard geen zware inspanningen meer. Te warm en de Corrida staat voor de deur. Wie nog niet alles daarover weet  moet nog maar eens naar de blog van Koen V.S. switchen, en daar staat alles tot in de details uitgelegd. Hopelijk kunnen we vrijdagavond weer met talrijke bloggers verbroederen (en verzusteren) onder het genot van een koele Leffe. Als het weer blijft zoals het nu is, dan zal het weer puffen worden voor Hansy. Toch wanhoop ik niet. Iets verstandiger starten (lees: er niet vanaf de start invliegen als ne zot), wat doseren om dan de laatste kilometers alles uit de kast te halen. Dat is denk ik het ideale scenario om tot een goede tijd te komen.

Morgen is ook de begrafenis van Francois Sterchele. Opnieuw een moeilijke dag voor de blauwzwarte familie, na de beklijvende zaterdagavond.

Advertenties

2 gedachten over “Back in town!!

Reacties zijn gesloten.