op de vooravond van een fenomenale prestatie??

Nu ik eindelijk mijn fiets heb laten herstellen houdt niets me nog tegen om nu en dan eens met de fiets te gaan werken.  Na het werk was er noch een verplicht nummertje bij de tandarts. Net als zijn collega raadt hij me aan om dringend twee nieuwe kronen te laten steken, vooraleer mijn tanden afkraken. Kostprijs van dat grapje: meer dan 1000 euro, niet terugbetaald door het ziekenfonds. Voorlopig  houd ik de boot nog wat af. Wie weet win ik volgende maand de lotto.Smile Nadien volgde een fietsritje terug huiswaarts in de gietende regen. Da’s dan de keerzijde van de medaille.

Op ’t werk zijn er wat veranderingen op til. Zo zou ik ook samen met mijn vijf collega’s ingeschakeld worden als assistent bij de ‘dienst moordzaken’ zoals wij nogal eufemistisch de autopsiezaal noemen. Ik zie er erg tegenop, want dat deel van de job is echt niets voor mij. Het houdt mij de laatste dagen nogal bezig.

Gelukkig zijn er ook dingen waar ik wel wat optimistischer over ben. Zo is er morgen de Corrida. Onlangs las ik een artikeltje over Bob Beamon, die op een regenachtige zomerdag het wereldrecord verspringen verpulverde met een sprong van 8 meter 90, 55 cm beter dan voorheen. Het record werd pas vijfentwintig! jaar later verbeterd door Mike Powel. Misschien ga ik morgenavond ook wel voor een Beamonsiaanse verbetering van mijn 10 km record. Nu staat dat op 46.20, dus enkele minuten eraf lijkt mij wel te doen. Ik ga dan ook niets aan het toeval overlaten : niet meer dan vijf Duvels drinken vanavond en voor middernacht gaan slapen. Aan mijn voorbereiding zal het dus zeker niet liggen.Smile

Alle gekheid op een stokje. Gedaan met dat focussen op die tijden. Het competitiebeest in mij heb ik voor een poosje op stal gezet. Het belangrijkste is dat het morgenavond een leuke race wordt. Het vooruitzicht om nadien in de kantine , de plotseling opkomende dorst, die me altijd overvalt na een wedstrijd, samen met een deel van jullie te bestrijden, bevalt me wel.  Dus!!! See you tomorrow guys and girls.

 

Advertenties

6 gedachten over “op de vooravond van een fenomenale prestatie??

  1. is dat niet een andere blog 😉 morgen lopen we samen een tijdje ,dan ga jij dat beest wel van “stal” halen (we paseren er aan km 6 ) dus !!! tot morgen ! vergeet je rode shirt niet !!

    Like

  2. en drink er beiden een op mijn kosten ! mopje leert dingen te relativeren, ook ik had tranen in de ogen bij club-westerlo, maar humor is alleen voor de allerbesten weggelegd, dus ook voor jou !

    Like

  3. That’s the spirit: goede tijden neerzetten is leuk natuurlijk, maar genieten van het lopen is veel belangrijker! Veel plezier morgen! Doe de groeten aan iedereen!

    Like

Reacties zijn gesloten.