In uitgesteld relais: het Verslag van de Corrida.

Wegens uitzonderlijke drukte pas vandaag het verslag van de corrida.  Toen ik vrijdagavond rond 19u de parking van mijn werk verliet, zag ik al direct Katrien. Als opwarming liepen we samen wat rondjes op de piste. Ondertussen liep ook carnavalist Nico met ons mee. Enkele Torrac-lopers gingen voor de 45 minuten onder begeleiding van ‘haas’ Chris. Toen het startschot weerklonk, zette de kleurrijke massa zich in beweging. Ik kon onmiddellijk mooi doorlopen, en besloot Chris te volgen. Een kleine acht minuten later zag ik dat dit ‘mission impossible’ ging worden, en ik nam wat gas terug. Nog wat collega’s van Torrac liepen me voorbij, maar ik had ondertussen mijn tempo gevonden. De laatste kilometers waren wat lastiger, maar dat geldt in principe voor de meeste lopers. Op het einde kon ik zelfs nog wat versnellen zodat ik finishte in de mooie tijd van 47’05”. Heel tevreden dus!

Na een deugddoende douche was het tijd voor de Corrida deel II, de après-running. Ik denk dat ik in dit deel nog net iets beter heb gepresteerd dan in deel I Smile Er waren heel wat bloggers aanwezig. De bekendste voor mij waren Koen Vansteenkiste (met drankbonnetjes!), Katrien, Frank Spencer, Jogging Girl  Veerle, Etienne Devillé, enz. Ook de Torrac-vrienden waren aanwezig zodat het een heel gezellige avond werd. Het was dan ook na middernacht toen in terug huiswaarts trok. Moe maar tevreden, zoals ze dan zeggen.

Tot slot nog dit. Van heel veel bloggers heb ik gehoord wat een mooie wedstrijd de Corrida wel is. Een heel mooi parcours, exact 10 km, prachtige prijzen voor de  lopers, een schitterende organisatie…Kortom een wedstrijd waarvan er meer zouden moeten zijn. Zelfs het weertje vrijdagavond was ideaal, maar dat is het enige dat organisator Walter niet zelf in de hand heeft.Smile Proficiat met deze twintigste editie!

 

Advertenties

5 gedachten over “In uitgesteld relais: het Verslag van de Corrida.

  1. De avond was geslaagd tot en met ! Proficiat aan de organisatoren en uiteraard keren we met nog meer volk terug volgend jaar ! Al is het maar om dat Lefferecord te breken 😉 ’t wordt mijnen nummer 1 van 2008 denk ik, qua webloglopen.

    Like

  2. ’t was inderdaad dik in orde vorige vrijdag. Ook nog bedankt voor de tip i.v.m. het proefabonnement op ‘Runners World’ voor de snelle inschrijvers. Ik was bij de gelukkigen…

    Like

Reacties zijn gesloten.