spaghettifeestje, en nadien hele lange duurloop

vrijdagavond was er een spaghetti-avond op het werk ten voordele van de personeelskas. Omdat ik de laatste week nogal in de put zat over dat verplichte werk in de autopsiezaal had ik eerst geen zin om te participeren, maar mijn collega’s hebben me kunnen overtuigen. Eigenlijk was ik blij dat ik toch ben gegaan. Na een heerlijke aperitief (sangria met vers fruit, kwestie van de vitamientjes op peil te houden) mochten we aanschuiven voor de spaghetti. Voor de wijn zorgde Dirk, ter gelegenheid van het huwelijk van zijn zoon. Nadien kon je nog de personeelskas spijzen met het drinken van Leffe of Duvel. Het is dus de tweede zware vrijdagavond op rij geworden.Smile Gelukkig was ik met de fiets, zodat een glaasje meer geen kwaad kon. Bij thuiskomst bleek de fun vlug voorbij, want iemand die we kenden was die middag uit het leven gestapt. Hieruit blijkt nog maar eens dat je  je eigen kleine probleempjes niet mag uitvergroten, en dat relativeren, heel erg belangrijk is. Ook langs deze kant wil ik mijn medeleven betuigen tegenover de getroffen families.

Life goes on, dus vertrok ik vanmorgen voor een lange duurloop. De bedoeling was om langer te lopen dan 2 uur, en dat is gelukt. Na twee uur en tien minuten kwam ik volledig uitgeblust terug aan op het vertrekpunt. De laatste 20 minuten waren erg moeilijk, en het tempo is dan ook behoorlijk gezakt. Het positieve nieuws is dat ik ten alle tijde ben blijven lopen, ondanks dat ik zelfs eventjes lichte braakneigingen had.

Na een verkwikkend badje en een lekkere maaltijd was ik alras  hersteld van de geleverde inspanningen. Ik ben dan maar begonnen met het papier af te trekken in de kamer van Justine. De bedoeling is om deze keer te schilderen. De komende drie dagen heb ik verlof genomen, om mij volledig op die taak toe te leggen.

 

Advertenties

2 gedachten over “spaghettifeestje, en nadien hele lange duurloop

  1. véél succes volgende zondag met de mc briderun ik denk dat je je persoonlijk record zal verbreken geloof in je eigen kunnen

    Like

Reacties zijn gesloten.