Vaderdagweekend.

zaterdagnamiddag om iets voor vier werden we met z’n allen verwacht in het ‘stadion Benny Vansteenlandt’, voor de tweede editie van de uurloop. Met deze organisatie slaan de drie Torhoutse loopclubs (Roadrunners, Houtland atletiekclub en uiteraard Torrac) de handen in mekaar. Uiteraard juichen we dit initiatief toe, want we willen toch allemaal hetzelfde bereiken: veel plezier maken tijdens het beoefenen van onze geliefde loopsport. Nadien volgde nog een barbecue waar ik helaas ook deze keer niet bij aanwezig kon zijn. Na het startschot liep ik drie rondjes van 1’55, en nadien liep ik steeds rondjes van exact twee minuten. Ik behaalde dan ook een afstand van 12 km en enkele luttele metersSmile. Een kleine 150 meter meer, dan het jaar voorheen.  Nadien haaste ik me naar huis, want we werden verwacht op de school van onze dochters waar we eerst de inwendige mens mochten versterken met een barbecue. Helaas was er geen duvel, maar de Leffe smaakte toch ook.Smile Die had ik wel nodig om me een klein beetje moed in te drinken, want nadien mocht ik plaatsnemen in het mannenpanel, in een alternatieve versie van het ‘swingpaleis’.Het stond in het teken van de sixties. Nu, wat onnozel doen, is nu precies niet zo’n moeilijke opdracht voor mij. Ik ben tenslotte niet voor niets geboren op onnozele kinderdag.Smile. De apotheose van de avond was een partijtje luchtgitaar op het liedje ‘born to be wild’. Dat was de tweede zware inspanning van de dag.Smile. Waarschijnlijk heb ik meer spierpijn daarvan dan van de uurloop. Nu, het was in ieder geval een hele toffe avond.

Vandaag stond dan weer in het teken van de rommelmarkt en kermis in Don Bosco, en gelukkig heb ik op deze vadertjesdag nog eens het gras kunnen afrijden, want het stond al heel erg lang.

Tot slot nog dit: voor mijn vadertjesdag een GSM gekregen. Ik weet niet of ik daar nu blij moet mee zijn of niet. Nu ben ik altijd bereikbaar. Tot nu toe behoorde ik tot de enkelingen die het zaktelefoontje hardnekkig afzworen.

Advertenties

4 gedachten over “Vaderdagweekend.

  1. ze gaan je nu altijd kunnen bereiken ,met de vraag hoeveel Duvels of Leffe’s er nog voor je neus staan 😉 geen slecht ideetje ;-)ps knap gelopen op de uurloop zeg !!

    Like

  2. ja, en nu hebben ze je een ultramoderne Iphone 3G cadeau gedaan, en hopen ze dat pa zegt, ba ja ik heb dat toch nie nodig, gebruik maar 😉 of beter : wissel met de mijne…
    Ge hebt er toch al alle toeters en bellen van gecheckt zeker 😉
    En Ps : ge kunt dat ding ook afzetten…

    Like

Reacties zijn gesloten.