Filou and Friend.

De laatste week heb ik enkele heel goede trainingen afgewerkt. Op dinsdag wat versnellingen gedaan, op woensdag stevig duurloopje met Torrac, op zondag een pittige 10 km wederom met de vrienden van Torrac, en vandaag maandagavond 75 minuten gelopen aan een heel rustig tempo (was niet moeilijk wanneer het windop wasKnipoog. Waar blijft die mooie zomer die ze ons in de kranten al maanden beloofd hadden? Opwarming van de aarde noemen ze dat dan. Voor den hof, en voor de training zijn de buitjes en de lagere temperaturen misschien niet slecht, maar om in zomerstemming te komen wil ik toch minimum de 25 graden bereiken. Ik wil op mijn terras een griekse salade kunnen verorberen, lekker doorgespoeld met een rood wijntje, en eventjes denken dat ik in een ‘tavernas’ in één of ander Grieks eilandje zit te genieten. Helaas, de enige eilanden die ons weertype voor het ogenblik beïnvloeden zijn de Britse eilanden, en wat voor goeds kan daar van komen?

sedert een week zijn we de trotse bezitters van twee jonge cavia’s. Dat is zo één van die dingen waar je als ouder van twee jonge dochters niet onderuit kunt. Ze luisteren (hoewel..)naar de naam Filou en Milou, hoewel ik persoonlijk had geopteerd voor Filou and friend.Smile Deze diertjes doen maar twee dingen: zo veel mogelijk eten, en zorgen dat dat voedsel er langs de andere kant zo vlug mogelijk weer wordt uitgepoept. Man, ’t zijn gewoon echte kakmachientjes. Gelukkig zijn het maar kleine  beestjes, anders had ik zeker problemen gehad met het mestactieplan.Smile

Vandaag ben ik gestart met mijn laatste werkweek voor de vakantie. Vrijdagavond ga ik voor een tweetal weekjes in verlof. Ik kijk er echt al naar uit. Lekker languit in de zetel naar de bergetappes kijken in de Tour, heerlijk.. 

Advertenties

5 gedachten over “Filou and Friend.

 1. Ja ja, die griekse salade zie ik niet zitten, maar wel dat lekkere glaasje rode wijn.
  torhoutenaars hebben smaak !!!!!!!!!!!!
  Groetjes Andy

  Like

 2. Jaja, ik heb er vroeger ook zo eentje gehad. Als het een troost kan zijn (maar niet aan je dochters vertellen): de levensduur is niet echt lang 🙂 Samen met jou duim ik voor mooi weer!

  Like

 3. Bij ons zitten er hier 2 waterschildpadden die ook niets anders doen dan eten en kakken. Ze zijn in één jaar tijd verdubbeld in volume; hopelijk groeien ze niet exponentieel door of binnen enkele jaren zijn ze 1 meter groot.

  Like

Reacties zijn gesloten.