evaluatie net voor Lakosta Halve marathon.

De laatste tijd heb ik heel veel gewerkt in de tuin. Wanneer je nu zorgt dat je tuin er goed bijligt, betekent dat veel werk gespaard voor de komende maanden. En dat is uiteraard de bedoelingLachen.

Naast veel werken in de tuin, heb ik toch ook nog de energie en de tijd gevonden om regelmatig mijn trainingen af te werken. Het verschil met vorige jaren is, dat ik nu in het weekend heel wat langere duurlopen heb ingelast. Ik spreek dan van afstanden tussen 18 en 25 km. Wat heel leuk is , zijn de wandeltochten die overal te lande worden georganiseerd. Wanneer je die kunt lopen, dan zie je heel wat verborgen schatten en prachtige stukjes natuur. Veel interessanter dan voor de zoveelste keer het joggingsparcours van 5 km in het Groenhovebos af te haspelen. Inderdaad, afwisseling is de sleutel naar het succes.

Zo komen we ongemerkt aan het volgende onderwerp: wedstrijden lopen. In tegenstelling tot vorig jaar heb ik er wegens omstandigheden nog geen enkele westrijd opzitten. Maar daar komt zaterdag een eind aan. Dan zal ik voor de eerste keer de halve marathon Lakosta betwisten. De start is op de markt in Kortemark, en we komen binnengestrompeld in Langemark. In tegenstelling tot eerdere halve marathons, waar ik op het einde altijd een ferme inzinking kreeg, denk ik nu beter gewapend te zijn. Samen met trainingsmaat Koen, gaan we er een heel ontspannen wedstrijdje van maken. Ik zie het alvast zitten voor zaterdag. Vooral nu ook de teenperikelen van enkele weken geleden nu bijna volledig tot het verleden behoren.

Tot slot nog dit: hopelijk wint Club Brugge dit jaar toch nog eens een wedstrijd tegen een Belgische topper. Het ontslag van trainer Jacky stemt me niet rouwig. Alleen hoop ik dat we volgend jaar geen ‘koster’ krijgen, en het jaar nadien een ‘paster’.Lachen

Hasta la vista baby’s!

 

Advertenties

Een gedachte over “evaluatie net voor Lakosta Halve marathon.

Reacties zijn gesloten.