Torrac-training

Herinner je het mooie zondagnamiddagprogramma ‘zondag Josdag’, waarin een ‘flitsende’ Jos Gysen uren over de meest banale onderwerpen mocht leuteren, zonder dat daar iemand aanstoot aan nam. Gelukkig werd de Jos in die tijd geflankeerd door enkele exotische schoonheden (Remember Bé van het ‘Rad van Fortuin’) Welnu, voor mij is woensdag ‘Torracdag’ waar ik ’s avonds een ferme training mag verwachten. De exotische schones waren er niet bij, wel een hoop Torhoutse loopsters en lopers die net als ik hun opwachting maakten in het Groenhove bos. Dit tot groot jolijt van de talrijke muggen, die hun avondmaal met veel vreugde en gezoem begroetten.

Sissi had deze keer ‘lichte krachttraining’ op het programma staan. Twee maand geleden hadden ze me na zulke training nog moeten reanimeren, maar dankzij de progressieve opbouw (dikke pluim voor Sissi) verteren we dit soort trainingen nu met de vingers in de neus. Dat belooft voor de wedstrijden van de komende weken,!Vandaag volgt een dagje rust, en morgen gaan we nog eens een lange duurloop ondernemen. In het weekend ga ik naar Nekka-nacht in het Sportpaleis te Antwerpen, zodat het hoogstwaarschijnlijk op sportief vlak een heel rustig weekend zal worden. Tot het volgende berichtje!

Advertenties

Een gedachte over “Torrac-training

  1. Hans,

    Het was hier niet veel beter de laatste dagen. Druk, druk en nog eens druk. Heb sedert de corrida ook nog maar 1 keer gelopen. Normaal gezien ga ik vanavond een toerke lopen, maar ik vrees dat het niets zal worden. Heb last van een hooikoorts opstoot. Niezen, ogen die tranen,…..
    Groetjes Andy

    Like

Reacties zijn gesloten.